Новости. Прийшли на практику студенти

Газета "Харківський електротранспорт", 19.07.2003.

Згідно з договором ХКП "Міськелектротранс" та Харківською державною академією міського господарства на наше підприємство прийшло багато студентів вузу для проходження навчальної, експлуатаційної та техніко-економічної практики. Звичайно ж, навчальну будуть проходити першокурсники за спеціальністю "Електричний транспорт". А четвертокурсники, що опановують — "Транспортні системи", "Охорону праці і безпеку на міському електричному транспорті", "Менеджмент організацій", "Економіку підприємств міського господарства" та "Електричний транспорт", поглибленіше знайомитимуться з тонкощами роботи наших виробничих підрозділів.

До речі, практикуватись майбутні спеціалісти будуть у всіх трамвайних і тролейбусних депо, службі руху, енергослужбі, апараті управління. Загальне керівництво практикою по спеціальностях покладено на головного інженера підприємства В.І. Вітченка, заступників генерального директора Ю.М. Костя, С.В. Степаненко, В.Д. Громикіна та начальника служби охорони праці М.А. Івашину.

Згідно з наказом генерального директора ХКП "Міськелектротранс" А.П. Ткаченка керівників підрозділів підприємства зобов’язано забезпечити проведення зі студентами відповідних інструктажів та призначити керівників практикою. Хочеться, щоб обидві сторони з серйозністю поставилися до своїх обов’язків.

С. ЖУК,
начальник відділу кадрів підприємства.

№57-58 (5215-5216), 19 липня 2003 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.