Новости. Названо три найгірші траси в Харківській області

Информационное агентство "Status Quo", 10.01.2024.

Названо три найгірші траси в Харківській області на початок 2024 року. Про це пише "Думка" з посиланням на коментар директора державного підприємства "Дороги Харківщини" Ігора Турченко.

За словами Турченка, наразі найгірші дороги в регіоні це:

  • Куп’янськ – Кругляківка. Це логістичний напрямок й дорога для гуманітарної допомоги. Тут спеціалісти підприємства у тісній співпраці зі ЗСУ проводять підтримуючи роботи: підсипають грейдером вразливі ділянки;
  • Ізюм – Оскіл;
  • Балаклія – Бригадирівка.

Турченко зазначив, що зараз у Харківській області роботи з поточного і капітального ремонту доріг місцевого значення не ведуться, але у 2024 відновлення доріг на деокупованих територіях планується.

Крім того, ДП "Дороги Харківщини" продовжує ремонт автомобільних мостів. Де можливо - демонтують опори мостів, плит, які були підірвані збройними силами РФ.

Загальна протяжність автодоріг місцевого значення в Харківській області становить 7334 кілометри. На них розташовано 557 мостів. За час війни 1650 км автодоріг регіону було зруйновано повністю, 2440 - частково. Загалом унаслідок бойових дій у Харківській області було зруйновано 27 мостів та шляхопроводів. Наразі роботи з відновлення проводяться на 25 мостах.

URL оригинала: https://www.sq.com.ua/ukr/novini/10.01.2024/nazvano-tri-naigirsi-trasi-v-xarkivskii-oblasti
Разделы по теме:
Рубрики:   Город и область

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.