Новости. Коли автодорога та залізниця перетинаються — настає спільна відповідальність за безпеку руху

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 12.01.2024.

🚆🛤🚙 Рух автотранспорту по залізничному переїзду пов'язаний із підвищеною небезпекою. Коли автодорога та залізниця перетинаються, то настає спільна відповідальність за безпеку учасників руху.

✔️ Упродовж 2023 року Укрзалізниця спільно з працівниками правоохоронних органів провели понад 2,5 тис. рейдів по перевірці виконання правил утримання залізничних переїздів.

✔️ На 354 залізничних переїздах для покращення видимості було проведено додаткове розчищення захисних лісових насаджень.

▪️На жаль, маємо і сумну статистику: впродовж 2023 року на об’єктах Укрзалізниці сталося 63 дорожньо-транспортні пригоди, у яких 10 осіб загинули та ще 10 отримали травми.

⛔️ Виїзд на залізничний переїзд на заборонений сигнал, перетин колій поза спеціальними переїздами, об’їзд опущеного шлагбаума або рух через переїзд під шлагбаум, що почав опускатися, – причини жахливої статистики автотрощ.

Закликаємо насамперед водіїв суворо дотримуватися правил дорожнього руху. Виграні хвилини не варті життя чи здоров’я вас і ваших пасажирів. Давайте спільно дбати про безпеку.

☝️Кожна транспортна пригода на залізниці – це затримки в русі поїздів, запізнення тисяч пасажирів, тривала психологічна реабілітація локомотивних бригад, але найстрашніше – чиєсь життя і здоров’я.

URL оригинала: https://www.facebook.com/Ukrzaliznytsia/posts/pfbid0Bj8X56gkaK7H2fGT8FUNcVdeCnHL4VHhs487gGoXrgQMGCicw2GngR6fKZL3TrHdl
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Происшествия

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.