Новости. Укрзалізниця вдосконалює роботу уповноважених із закупівель

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 08.02.2024.

Укрзалізниця створить експертну раду, яка надаватиме консультації уповноваженим особам товариства з закупівель та забезпечить належну комунікацію між ними. Таке рішення було схвалено під час зустрічі голови правління АТ «Укрзалізниця» Євгена Лященка з уповноваженими особами.

Також під час зустрічі було запропоновано створити єдину платформу, де кожна уповноважена особа зможе звернутися по допомогу, зокрема анонімно, та отримати консультацію.

Загалом на зустрічі були присутні 143 уповноважені особи, а також керівники та представники профільних підрозділів, які безпосередньо беруть участь в організації та супроводі закупівельного процесу. Зустріч у такому форматі пройшла вперше в історії компанії.

Якісна робота кожної уповноваженої особи важлива для безперебійного функціонування компанії. Усі закупівлі мають бути максимально прозорими, а рішення — схвалюватися виключно в інтересах Укрзалізниці.

Євген Лященко закликав у разі будь-якого тиску на уповноважених як зі сторони внутрішнього замовника, так і зі сторони учасників торгів одразу повідомляти керівництво та антикорупційні підрозділи.

Крім того, під час зустрічі директор департаменту закупівель АТ «Укрзалізниця» Андрій Токар презентував нововведення, зокрема нові програмні продукти, які наразі впроваджуються в закупівельних процесах, та визначив відповідальних осіб департаменту за взаємодію з уповноваженими особами.

Для виявлення основних напрямків майбутніх комунікацій і вирішення проблемних питань учасникам зустрічі було запропоновано пройти анонімне опитування.

URL оригинала: https://uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/623096/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.