Новости. Укрзалізниця продовжує відновлювати інфраструктуру на сході України

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 12.02.2024.

Керівництво Укрзалізниці оглянуло прифронтову інфраструктуру на Донеччині та Харківщині. Попри те, що тут інфраструктура зазнала значних руйнувань, залізничники продовжують її відновлювати та підтримувати в належному стані.

«Продовжуємо відновлювати інфраструктуру та забезпечувати рух у прифронтових регіонах. Особлива увага — Донеччині та Харківщині, де чи не найбільші руйнування. Це й колії, системи енергопостачання та мости. Ми маємо бути завжди готові швидко відновити рух поїздів і забезпечити належне пасажирське сполучення на сході, півдні України, де воно так потрібне. Дякую кожному залізничнику, який продовжує виконувати свою роботу та допомагає Україні вистояти й перемогти», — зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко.

Також під час поїздки голова правління Укрзалізниці за мужність і віддану роботу сімом працівникам Південної залізниці, Пасажирської та Вокзальної компаній вручив грамоти Кабінету Міністрів України. Ще 10 залізничників нагороджено галузевими нагородами та подяками за виконання масштабних інфраструктурних робіт на донецькому напрямку.

Крім того, у Харкові делегація Укрзалізниці оглянула локомотиви, відремонтовані у виробничих підрозділах регіональної філії «Південна залізниця».

URL оригинала: https://uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/623449/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.