Новости. Колійники — на вістрі "атаки"

Газета "Харківський електротранспорт", 09.08.2003.

Наприкінці липня та на початку серпня трудівники нашої служби продовжували вести капітальний ремонт трамвайної колії по Московському проспекту у бік центру. Слід зазначити, що на цьому відрізку сталевий шлях давно вимагав відновлення. Отож, немає сумніву, що роботи, котрі проводяться, значно поліпшать якість перевезення пасажирів, ліквідувавши можливість раптових сходів рухомого складу.

Таким чином, на відрізку від вулиці Богдана Хмельницького до вул. Юр’ївської на сьогодні повністю замінено понад 600 метрів трамвайної колії у двопутному вимірі. Роботи проводилися в дуже напруженому темпі. Крім звичайних денних закриттів, використовували колійники нічний час, вихідні, добре розуміючи велику вагу кожної виділеної для них години.

Необхідно також наголосити й на тому, що здійснення великих обсягів робіт завжди пов’язане і з чітким виконанням своїх функцій усіма підрозділами, задіяними у них. Нормально справлялися із напруженими завданнями трудівники дільниці механізованого ремонту колії, аварійного сектору, Комінтернівського підрозділу нашої служби, дільниці вантажних перевезень Депо №1, КАТП‑2022. Всі демонстрували повне взаєморозуміння, злагодженість у діях і велике прагнення справитися у строк із цією важливою роботою.

А. КУШНІР,
головний інженер служби колій

№63-64 (5221-5222), 9 серпня 2003 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай
Улицы и площади:   проспект Героїв Харкова
Перевозчики:   Депо №1

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.