Новости. Одна з найважливіших доріг Харківщини зруйнована – Служба відновлення

Медіа-група "Об'єктив", 17.02.2024.

Екстрений ямковий ремонт проводять на трасі М-03 Київ – Харків – Довжанський, попри несприятливу погоду. Служба відновлення та розвитку інфраструктури пояснила причини.

“Нинішня зима, що супроводжувалася істотними перепадами температури та її постійними переходами через 0°, остаточно зруйнувала одну з найважливіших дорожніх артерій області – трасу М-03 Київ – Харків – Довжанський. Саме цією трасою здійснюється стратегічне забезпечення прикордонних та прифронтових районів області, йдуть гуманітарні вантажі та машини госпітальєрів”, – зазначили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Харківській області.

Тому за несприятливих погодних умов розпочали ремонт дороги. На ній латають ями – фінансування на капітальні роботи немає.

“Десятки дорожніх працівників, спецмашин та механізмів працюють над усуненням деформацій дорожнього полотна, дотримуючись усіх технологічних вимог. Автомобілі-термоси підвозять асфальтобетонну суміш, яку вкладають у спеціально оброблені та вирізані заглиблення, а потім трамбують катками. Коли погодні умови стануть сприятливими, ліквідація ямковості носитиме масовий характер”, – повідомили дорожники.

URL оригинала: https://www.objectiv.tv/uk/objectively/2024/02/17/odna-z-najvazhlivishih-dorig-harkivshhini-zrujnovana-sluzhba-vidnovlennya/
Разделы по теме:
Рубрики:   Город и область

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.