Новости. У напруженому ритмі

Газета "Харківський електротранспорт", 16.08.2003.

Липень був нелегким, але колектив нашого депо успішно справився із виконанням доходів: зібрали 408,4 тис. грн. до каси підприємства. Напружене завдання і на серпень. Ми повинні щоденно привозити у будні 14400 грн. Як показує аналіз за 10 днів роботи, ми щоденно збирали у будні у середньому понад 15 тисяч. Це добре.

За цей період хочеться назвати тих, хто, справді, працює старанно. Це В.Г. А*****ова — план 112,2%. Причому у неї ось уже протягом 5 років виконання понад 100%. А ось молодий кондуктор Н.Д. Б***ова, якій у нинішньому місяці виповниться рік роботи, теж трудиться наполегливо. У неї план нижче 100-104% ніколи не буває.

Зовсім недавно у депо відновили таку форму роботи, як "Листок молодого кондуктора". Тут щоденно записують перевіряючі усі побачені недоліки та недоробки. Тоді нерадивих порушників запрошуємо на засідання фінансової комісії.

Останнього разу було п’ять таких новеньких кондукторів. Наприклад, І.І. Б*****ка, котра пропрацювала у липні менше навіть півмісяця і мала показники виконання плану 79,6%, теж побувала тут. Після переконливої розмови є наявні зрушення: за десять днів серпня план — 93%. Пообіцяла ще підтягнутися. Вважаю, що "Листок молодого кондуктора" — це стимул до ефективнішої роботи. Таким чином, збір виручки триває у напруженому ритмі.

Т. СОБОЛЄВА,
начальник відділу збору виручки тролейбусного депо №2

№65-66 (5223-5224), 16 серпня 2003 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Троллейбус
Перевозчики:   КП "Тролейбусне депо №2"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.