Новости. Є своя свердловина

Газета "Харківський електротранспорт", 30.08.2003.

Електротранспорт — не тільки засіб для перевезення пасажирів, а й прикраса міста. І щоб трамваї та тролейбуси завжди мали привабливий і естетичний вигляд, чимало зусиль докладають у депо не тільки ремонтники, а й мийниці-прибиральниці. Це якраз вони постійно турбуються про охайність салонів та кузовів, бо від цього теж залежить культура обслуговування.

І для того, щоб як належить прибрати рухомий склад всередині чи помити його зовні, без сумніву, потрібна вода. Вона є на мийно-прибиральних комплексах наших депо: підведена від міської системи водопостачання. Витрати її обходяться сьогодні недешево.

Отож, з метою раціонального використання води, а значить, збереження коштів, яких нині вкрай не вистачає в умовах недофінансування, у Жовтневому трамвайному депо пробурено свердловину для технічної води. Придбано необхідне обладнання для її подачі до мийно-прибирального комплексу. І з другої половини серпня вона використовується для миття трамваїв.

Як сказав начальник вищеназваного підрозділу О.М. Пузіков, влітку із цієї свердловини будуть заправлятися ще й поливально-мийні поїзди. Саме зараз ведуться роботи з обладнання місць для заправки спецвагонів.

М. ЗЕЗЮЛІНА

№69-70 (5133-5134), 30 серпня 2003 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай
Модели ПС:   Поливомоечные вагоны
Перевозчики:   КП "Жовтневе трамвайне депо"

Комментарии

clone of akirich
27.02.2024 00:08
А раньше вроде заменяли звёздочками фамилии. И еще, на фото по ссылке ниже тот же О.М. Пузіков?


Просмотреть соответствующую тему на форуме.

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.