Новости. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 13.07.2011 № 523 «Про затвердження мережі міських автобусних маршрутів загального користування»

Офіційний сайт Харківської міської ради, 21.02.2024.

ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

Від 2024-02-21 р. № 83

З метою впорядкування роботи міського автомобільного пасажирського транспорту загального користування, удосконалення якості транспортного обслуговування населення, на виконання законодавства України з безпеки пасажирських перевезень на автомобільному транспорті, на підставі ст.ст. 6, 7 Закону України «Про автомобільний транспорт», ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Харківської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 13.07.2011 № 523 «Про затвердження мережі міських автобусних маршрутів загального користування» (зі змінами), виклавши додаток у новій редакції (додається).

2. Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С.) забезпечити оприлюднення рішення у встановленому порядку.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на в. о. директора Департаменту інфраструктури Харківської міської ради Мирошниченка О.Г.

Міський голова І.О. ТЕРЕХОВ

Перелік маршрутів (PDF)














URL оригинала: https://www.city.kharkiv.ua/uk/document/pro-vnesennya-zmin-do-rishennya-vikonavchogo-komitetu-kharkivskoi-miskoi-radi-vid-13072011-523-pro-zatverdzhennya-merezhi-miskikh-avtobusnikh-marshrutiv-zagalnogo-koristuvannya-70380.html
Разделы по теме:
Рубрики:   Автобус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.