Новости. Першочергове питання

Газета "Харківський електротранспорт", 06.09.2003.

У тролейбусному депо №3 28 серпня відбулися маршрутні збори водіїв тролейбуса. Одним із головних питань на порядку денному було підвищення безпеки руху, оскільки протягом липня та серпня у цьому колективі за участі водіїв допущено ріст дорожньо-транспортних пригод.

На зборах був присутнім заступник начальника служби безпеки дорожнього руху ХКП "Міськелектротранс" С.І. Лошак. У своєму виступі він проаналізував стан справ з вищеназваного питання, назвав ряд причин, що ведуть до небажаних наслідків, одна із них — відволікання водіїв від керування.

Крім того, С.І. Лошак довів до відома присутніх інформацію про дорожньо-транспортну пригоду в м. Донецьку, що сталася 8 серпня на залізничному переїзді: зіткнення маневрового локомотива з трамвайним вагоном типу Т‑3. Внаслідок цієї ДТП водій трамвая та 5 пасажирів отримали травми. Він застеріг усіх руховиків завжди бути пильними, уважними, суворо виконувати правила дорожнього руху, щоб не допускати подібних випадків. Тільки дотримання ПДР, посадової інструкції водія, правил технічної експлуатації є запорукою надійної і безаварійної їзди на лінії.

№71-72 (5135-5136), 06 вересня 2003 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Троллейбус
Перевозчики:   КП "Тролейбусне депо №3"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.