Новости. І наш колектив відзначено

Газета "Харківський електротранспорт", 06.09.2003.

З метою стимулювання діяльності експлуатаційних підприємств міського електротранспорту України по забезпеченню безперебійного та безпечного перевезення пасажирів, підвищення економічної ефективності, економії енергоресурсів, поліпшення умов прані, безпеки руху й стану техніки безпеки на виробництві, на виконання рішення розширеної ради корпорації "Укрелектротранс" від 5 квітня 2001 року проведено огляд-конкурс на краще підприємство міського електротранспорту України за підсумками II кварталу 2003 року.

В огляді-конкурсі взяли участь 19 експлуатаційних підприємств. Розглянувши показники їх роботи, встановлені умовами огляду конкурсною комісією, Держжитлокомунгосп України, ЦК галузевої профспілки та дирекція корпорації "Укрелектротранс" постановили по першій групі присудити І місце Вінницькому підприємству "Трамвайно-тролейбусне управління" та КП "Донелектроавтотранс". II місце — ДКП Севтролейбус" ім. О.С. Круподьорова, а III — Львівському КП "Львівелектротранс".

По другій групі місця розподілено таким чином: І — МУ "Хмельницькелектроавтотранс", II — КП "Чернігівське тролейбусне управління", III — КП "Рівнеелектроавтотранс".

По третій групі на І місці Артемівське тролейбусне управління, на II — Євпаторійське КП "Трамвайне управління", на III — Івано-Франківське ДКП "Електроавтотранс".

Всі колективи підприємств-призерів нагороджені дипломами та грамотами організаторів огляду-конкурсу.

Вперше за останні роки відзначено успішну роботу з досягнення техніко-економічних показників у II кварталі поточного року Харківського комунального підприємства "Міськелектротранс" та КП "Сєвєродонецьке тролейбусне управління".

Звичайно, для нашого підприємства це дуже добра і приємна звістка. Адже в масштабах галузі нашої держави ми змогли показати певні зрушення до кращого. Отож, у подальшому трудівникам всіх підрозділів необхідно спрямувати всі зусилля на подальше забезпечення безперебійних, безпечних і якісних перевезень пасажирів, економію електричної енергії, оздоровлення фінансового стану та попередження виробничого травматизму. Справа честі колективу ХКП "Міськслектротранс" повернути колишню славу підприємства, як кращого в галузі, і довести його здатність ще ефективніше працювати.

С. СТЕПАНЕНКО,
заступник генерального директора ХКП "Міськелектротранс" з економіки

№71-72 (5135-5136), 06 вересня 2003 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.