Новости. Серед кращих — наші депо

Газета "Харківський електротранспорт", 04.10.2003.

У липні-серпні поточного року в районах нашого міста відбувся огляд-конкурс на кращу навчально-матеріальну базу цивільної оборони. У цьому традиційному заході безпосередню і активну участь брали колективи всіх депо ХКП "Міськелектротранс". Причому цього разу електротранспортникам довелося мати серйозних суперників, зокрема, ДП "Завод ім. Малишева", ЗАТ "Харківський велосипедний завод ім. Петровського", ВАТ "Серп і Молот", ДП "ХЕМЗ", ВАТ "ХЕЛЗ", "Завод ім. Шевченка" та інші.

Наші деповчани на огляді-конкурсі непогано представили своє підприємство. Так, за підсумками проведеного заходу другі місця кожне у своєму районі посіли Салтівське трамвайне, Депо №1 та тролейбусне депо №2. Треті місця відповідно зайняли Комінтернівське та Жовтневе трамвайні і тролейбусне депо №3.

Це свідчить про постійну увагу з боку начальників цивільної оборони та начальників штабів ЦО всіх депо з проведення цілеспрямованої роботи по створенню та удосконаленню навчально-матеріальної бази ЦО.

Не дивлячись на складне фінансове становище, керівники та відповідальні особи за ЦО підрозділів вишукують сили і засоби для покрашення навчально-матеріальної бази цивільної оборони. І це — факт досить позитивний.

А. ШЕСТОПАЛОВ,
начальник штабу ЦО ХКП "Міськелектротранс"

№79-80 (5143-5144), 4 жовтня 2003 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус, Город и область
Перевозчики:   Депо №1, Коминтерновское трамвайное депо, КП "Жовтневе трамвайне депо", КП "Салтівське трамвайне депо", КП "Тролейбусне депо №2", КП "Тролейбусне депо №3"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.