Новости. Тестуємо моніторінг квитків з можливістю автовикупу

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 07.03.2024.

🚆📲Укрзалізниця запускає бета-тестування моніторингу квитків з можливістю автовикупу на поїзди внутрішнього сполучення!

Прислухаємось до побажань користувачів та реалізуємо найбільш очікувані сервіси! Тепер для користувачів, авторизованих через Дія.Підпис, в режимі тестування доступний моніторинг двох типів:

✅моніторинг на поїзди, які вже у продажу (з можливістю відстежувати наявність конкретних місць);
✅моніторинг на напрямки (з можливістю відстежувати появу в продажі поїздів між обраними містами).

У випадку моніторингу конкретного поїзда також можливо увімкнути функцію автоматичної купівлі квитків. Для цього треба внести дані пасажирів та оплатити замовлення: при активації функції одразу відбуватиметься зняття коштів, а у випадку, якщо моніторинг буде скасований або потрібні квитки не знайдуться, кошти повернуться на картку автоматично.

Коли необхідні квитки будуть знайдені, користувачі отримуватимуть пуш-сповіщення у застосунку (тож перевірте, чи вони увімкнені в налаштуваннях вашого профілю). Якщо активована функція автовикупу, то користувачам приходитиме пуш-сповіщення про вже викуплені квитки.

Долучайтесь до тестування функції до широкомасштабного релізу та допоможіть нам зробити її ще кращою!

Завантажуйте тестовий застосунок за цими посиланнями:

🔹для iOS ➡️ https://testflight.apple.com/join/K7nTuJQo
🔸для Android ➡️ https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.gov.uz

❗️Лагідно попереджаємо: при використанні тестового застосунку будуть зніматись реальні кошти, а квитки, придбані в режимі тестування, будуть дійсними для поїздок — тож радимо не створювати безлічі моніторингів з автовикупом, якщо ви не плануєте бути пасажиром одночасно десятків рейсів😃

Якщо під час тестування щось пішло не так — одразу повідомляйте нам через «Зворотний звʼязок» в застосунку. Обирайте тему «Відстежування вільних місць» — це дозволить нам консолідувати всі зауваження та відповідати швидше.

Робимо сервіс ще зручнішим — разом!💙

URL оригинала: https://www.facebook.com/Ukrzaliznytsia/posts/pfbid02LPrVygtSsrWYPaUYFnhoSSWStgXJX6V1UjQwZ7oMHcruXSGULsbr7HsmRew9PxqXl
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.