Новости. Циркунівська громада передала військовим автобус

Газета "Слобідський край", 11.03.2024.

Циркунівська громада Харківського району передала на потреби військових автобус. Транспорт знаходився у комунальній власності громади і до війни використовувався для підвозу дітей до загальноосвітніх закладів. Він поповнив невеличкий «автопарк», який Циркуни передали ЗСУ раніше.

Про це медіа «Слобідський край» розповідає начальник Циркунівської сільської військової адміністрації Микола Сікаленко.

– Спершу ми відремонтували автобус за кошти сільради, а вже справний передали його нашим хлопцям. Попри те, що ми маємо недовиконання бюджету, бо основні наші бюджетоутворюючі підприємства або знищені ворогом, або вимушено задіюють тільки частину від своїх виробничих потужностей, ми постійно допомагаємо фронту. До автобуса передали військовим пікап, мікроавтобус, легковик, – зазначає очільник Циркунівської СВА.

Економічна ситуація в Циркунівській громаді залишається непростою. У першу чергу, це пов'язано з близькістю до лінії фронту – усього двадцять п'ять кілометрів. Через ризики, які несе це «сусідство», багато підприємців не наважуються відновлювати свою бізнесову діяльність. Пів року тому знову стали до роботи, хоча далеко не в довоєнному масштабі, м'ясокомбінати «Денвер» і «Весна». Нічого не додають до казни громади і агропідприємства, оскільки поля густо заміновані і в обробіток не вводяться.

URL оригинала: https://www.slk.kh.ua/oblast-online/cirkuni/cirknivska-gromada-predala-vijskovim-avtobus.html
Разделы по теме:
Рубрики:   Автобус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.