Новости. Передзимова перевірка

Газета "Харківський електротранспорт", 08.11.2003.

Минулого тижня профкомом ХКП "Міськелектротранс" було завершено планову перевірку з підготовки підрозділів нашого підприємства до роботи взимку. В ході заходу зверталася увага на стан виробничих будов та споруд, у тому числі побутових приміщень.

Відразу слід зазначити, що охайність, чистота роздягалень, душових, туалетів значною мірою впливають на настрій трудівників, їх самопочуття. В найкращому стані побутові приміщення знаходяться в Жовтневому трамвайному депо. Адже нещодавно тут проведено непоганий ремонт. Не було практично зауважень до стану побутових приміщень Комінтернівського депо , про який також подбали заздалегідь. А от у Салтівському трамвайному депо ситуацію побачили іншу. Душові, наприклад, тут вимагають хорошого ремонту із заміною іржавих труб. Це ж стосується і туалетів.

Вимагають оновлення і деякі побутові приміщення Депо №1. Й у першу чергу тут слід відремонтувати туалети. В тролейбусному депо №2 душові знаходяться в хорошому стані, але тут слід дофарбувати труби. А от жіноча та чоловіча роздягальні потребують, як говориться, косметичної побілки, остання — ремонту даху. Побілку б не завадило зробити і в чоловічій роздягальні тролейбусного депо №3. Інші побутові приміщення цього підрозділу знаходяться в хорошому стані.

Л. ЗАХАРЧЕНКО,
заступник голови профкому підприємства

№89-90 (5153-5154), 8 листопада 2003 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус
Перевозчики:   Депо №1, Коминтерновское трамвайное депо, КП "Жовтневе трамвайне депо", КП "Салтівське трамвайне депо", КП "Тролейбусне депо №2", КП "Тролейбусне депо №3"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.