Новости. Весільний трамвай

Газета "Харківський електротранспорт", 08.11.2003.

Ах эта свадьба, свадьба, свадьба пела и плясала
И крылья эту свадьбу вдаль несли,
Широкой этой свадьбе было места мало
И неба было мало, и земли.

А про весілля, про яке мова піде у нашій розповіді, можна сказати, що "удаль" несли колеса трамвайного вагона. Хороший весільний сюрприз піднесла своїй доньці Тетяні та зятеві Андрію кондуктор Жовтневого трамвайного депо Ольга Миколаївна Плужник. Це — трамвайна прогулянка містом.

І хоч новоявлена теща каже, що робила це з точки зору економічної, та вийшло оригінально. Гості разом з молодятами після реєстрації шлюбу і урочистої зустрічі вдома, сіли у трамвай, заздалегідь по-весільному прикрашений, і поїхали через усе місто до Центрального парку культури й відпочинку імені Горького. Тут вони здійснили веселу прогулянку.

Опісля з кінцевої «Міськпарк» відправилися назад. Всю дорогу у трамваї вирувало весілля. Тости, побажання, поздоровлення і традиційне: "Гірко!"

Для нашого підприємства така форма наданої послуги — новинка. Та її помітили засоби масової інформації міста. У розмові з журналістами вашої газети О.М. Плужник висловила велику вдячність керівництву підприємства і Жовтневого трамвайного депо за надання транспортної весільної послуги та водієві Г. Т******ку, слюсарю В. К****му й водієві на маневрових роботах В. Б*******вій за належне обслуговування.

Отож, згоди та любові Тетяні і Андрію, які першу весільну подорож здійснили трамваєм.

№89-90 (5153-5154), 8 листопада 2003 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай
Единицы ПС:   Tatra-T3SU #333
Перевозчики:   КП "Жовтневе трамвайне депо"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.