Новости. Харків оголосив тендер на купівлю 30 електробусів

AUTO-Consulting, 28.03.2024.

Потерпаючий від нестачі електроенергії Харків у березні оголосив тендер на закупівлю 30 електробусів. Кредитує закупівлю Європейський Інвестиційний Банк в рамках проекту «Міський громадський транспорт України II». Здавалося б, яка логіка цієї закупівлі? Але тут слід додати, що цей проєкт готувався ще до війни і фінансується Європейським банком.

За цим тендером очікується поставка нових 12 метрових 100% низькопідлогових електробусів разом з зарядними станціями на загальну суму в €15 млн. Пропозиції будуть прийматись до 30.04.2024 року.

Згідно умов тендеру, поставка має розпочатись не пізніше ніж через 12 місяців з дати зарахування авансового платежу, а завершитись не пізніше ніж за 15 місяців.

Цікаво, які ж виробники зможуть подолати умови цього тендеру? Скоріше за все ми не побачимо серед учасників українських виробників, бо останнім часом умови ЄІБ дуже важкі і передбачають значне замороження коштів для участі у тендері. Це вже призвело, що на великому київському тендері також були відсутні українські виробники.

URL оригинала: https://www.autoconsulting.com.ua/article.php?sid=56048
Разделы по теме:
Рубрики:   Автобус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.