Новости. Працювати є над чим

Газета "Харківський електротранспорт", 07.02.2004.

Останній тиждень січня ознаменувався тим, що у підрозділах ХКП "Міськелектротранс" завершилися конференції і збори, на яких підбивалися підсумки виконання колективного договору. Сьогодні розповідь про те, як відбулися конференції у Жовтневому трамвайному депо та Депо №1.

У звітній доповіді начальник Жовтневого депо О.М. Пузіков зупинився на всіх моментах життєдіяльності колективу. Особливу увагу звернув на основні техніко-економічні показники, адже у минулому році колектив не виконав план з "випуску", перевезення пасажирів, доходів. Назвав цілий ряд причин, що заважали жовтневцям успішно справитися із наміченим.

Це низька якість середніх ремонтів трамваїв, різного роду порушення на заготівельній дільниці, що вело до втрат з технічної несправності. Саме над цими питаннями необхідно працювати у поточному році аби поліпшити показники роботи.

На відміну від Жовтневого депо трудівники Депо №1 справилися із наміченими завданнями. Як зазначив на конференції начальник цього підрозділу А.С. Герасименко, випуск склав 100,3%, доходи — 100,1%, проте збільшилися втрати на 7,8%, в тому числі з технічної несправності — на 1,6%. Він вказав де саме "вузькі місця".

Тож тут є над чим працювати і спеціалістам, і робітникам депо.

Поскільки функціонування підрозділу напряму залежить від доходів, отриманих за надані послуги пасажирам, то А.С. Герасименко, аналізуючи їх, порівнював з іншими депо.

У співдоповідях голів профкомів В.В. С****р та Л.Г. С********ої йшла мова про соціальні питання: охорону праці й техніку безпеки, відпочинок, оздоровлення, надання житла тощо.

Активність обговорення доповідей і в Жовтневому трамвайному, і в Депо №1 була не досить високою. Та, гадаю, виступ, наприклад, ветерана, слюсаря-електрика М.В. С*****а запам’ятали всі делегати-тролейбусники. Він був не тільки критичним, а й окреслював шляхи усунення недоліків, містив пропозиції.

У роботі конференцій брали участь генеральний директор ХКП "Міськелектротранс" А.П. Ткаченко, його заступник з економіки С.В. Степаненко та голова профкому підприємства В.Д. Дідіньов.

А.П. Ткаченко, аналізуючи зроблене, недоліки, проблеми, звернувся до деповчан із закликом бути господарями, дбати про якісну роботу й уникати споживацьких настроїв, самим заробляти кошти, щоб мати роботу і можливість надалі обслуговувати харків'ян у непростих умовах сучасної конкуренції.

На конференціях прийнято постанови, пропозиції до колдоговору та обрано делегатів на конференцію трудового колективу підприємства.

М. ЗЕЗЮЛІНА.

№9‑10 (5177‑5178), 7 лютого 2004 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус
Перевозчики:   Депо №1, КП "Жовтневе трамвайне депо"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.