Новости. Визначено обсяги і виконавців

Газета "Харківський електротранспорт", 03.04.2004.

Сьогодні офіційно стартує у Харкові двомісячник "Чисте місто". В ході цього заходу планується провести ремонт доріг, прибирання вулиць, набережних, парків, скверів, дворів, територій промислового призначення, здійснити посадку дерев та кущів. До речі, значну частину цих робіт намічено виконати 17 квітня — на суботнику, на котрий за попередніми даними вийде понад 60 тисяч чоловік. Як і в минулі роки, електротранспортники братимуть активну участь у двомісячнику з благоустрою та озеленення міста. На підприємстві у депо та службах складено плани заходів, котрі передбачають виконання цілого переліку важливих робіт. Наприклад, у службі руху такі розроблено по кожній із 33‑х кінцевих станцій. Так, на "602‑му мікрорайоні" заплановано зробити частковий ремонт фасаду, східців та ґанку, прибирання території, пофарбування урн тощо.

У Комінтернівському трамвайному депо передбачається пофарбувати 11 одиниць рухомого складу повністю і 38 частково, в’їзні та виїзні ворота, благоустроїти куточки відпочинку, помити вікна та світлові ліхтарі в цехах і адмінкорпусі.

В свою чергу енергослужба пофарбує 80 металевих опор у різних куточках міста, кронштейни та спецчастини контактної мережі, благоустроюватиме території підстанцій тощо.

Чималі плани на двомісячник і в колективу Депо №1. Тут прибиратимуть береги річки Лопань, територію підрозділу, службові та виробничі приміщення, пофарбують згідно з графіком рухомий склад, готуватимуть автотранспорт до технічного огляду.

Всього ж у підрозділах підприємства буде проведено повне пофарбування 82 і часткове 115 трамваїв та тролейбусів, на території міста фарбуватимуть 40 кіосків з продажу проїзних документів. Капітальний ремонт трамвайної колії проводитиметься по вулицях Плехановській — 240 метрів та Академіка Павлова — 310 м. Крім того, буде замінено 77 бетонних плит тощо. А всього у двомісячнику з благоустрою братиме участь понад 1500 електротранспортників.

У кожному плані визначені строки проведення заходів, відповідальні за це особи. А генеральним директором ХКП "Міськелектротранс" А.П. Ткаченком затверджено штаб із проведення двомісячника, котрий контролює хід виконання наміченого.

Немає сумніву, що всі електротранспортники будуть активними у проведенні важливого міського заходу, додавши нашому підприємству більшої привабливості, а на своїх робочих місцях, створивши справжній затишок.

В. ВІТЧЕНКО,
головний інженер ХКП "Міськелектротранс"

№25‑26 (5173‑5174), 3 квітня 2004 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус
Конечные городских маршрутов:   602-й мікрорайон
Улицы и площади:   вулиця Академіка Павлова, вулиця Георгія Тарасенка
Перевозчики:   Депо №1, Комінтернівське трамвайне депо

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.