Новости. Працівники Південної залізниці взяли участь у заходах щодо працевлаштування

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 11.10.2024.

08 жовтня 2024 року відбулася онлайн-конференція працівників регіональної філії «Південна залізниця» з викладачами та студентами факультету «Управління процесами перевезень» Українського державного університету залізничного транспорту щодо можливості працевлаштування до підрозділів залізниці. У заході взяли участь понад 90 здобувачів освіти.

Під час конструктивної онлайн-зустрічі представниками служби кадрової політики і соціальних питань, служби роботи станцій була надана інформація про актуальні вакансії підрозділів, кваліфікаційні вимоги, перспективи кар’єрного зростання. Надалі такі зустрічі планується проводити з кожним факультетом УкрДУЗТ.

Також 09 жовтня 2024 року Харківським обласним центром зайнятості було організовано ярмарок вакансій на базі Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова. У заході взяли участь, зокрема, представники регіональної філії «Південна залізниця».

Мета зустрічей – привернути увагу здобувачів освіти за відповідним напрямом кваліфікації до працевлаштування на залізницю.

URL оригинала: https://www.pz.gov.ua/podrobno/7849
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.