Новости. Протягом трьох тижнiв повинно бути завершено замiну номерних знакiв старого зразку на маршрутних таксi на новi - жовтi

"Харьковские новости", 25.12.2003.

Як кажуть державтоiнспектори, це збiльшить безпеку перевезень пасажирiв. До цього часу обмiн бiлих номерiв на жовтi здiйснювався поступово, з листопада 2001 року. Однак, як говорять спiвробiтники ДАI, цей процес не може тривати вiчно. Закон, передбачає заборонити експлуатацiю номерiв старого зразка, оскiльки введений новий ДСТ. Тому тепер номера старого зразка вважаються недiйсними. Однак помiняють номернi знаки далеко не на всiх маршрутках.

У першу чергу мiкроавтобуси повиннi пройти технiчний огляд, пред явити вiдповiдну документацiю на право перевезень пасажирiв, надати акти обстеження пiдприємства, данi про медогляд водiїв. Якщо всi цi вимоги виконанi, автоперевiзники повиннi заплатити 140 гривень за одержання одного номерного знаку нового зразка . Тi ж мiкроавтобуси, якi не будуть вiдповiдати вимогам "iдеального технiчного стану" , повиннi бути знятi з маршрутiв. До 15 сiчня наступного року Державтоiнспекцiя планує завершити процес обмiну номерних знакiв.

Журналист: Вероника Александрова
Оператор: Андрей Барков

Разделы по теме:
Рубрики:   Автобус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.