Новости. Міський бюджет Харкова збільшився на 15,4 млн. грн. за рахунок субвенцій із держбюджету

Офіційний сайт Харківської міської ради, 09.12.2004.

Сьогодні депутати Харківської міськради внесли зміни до міського бюджету м. Харкова на 2004 рік. Зміни пов'язані з надходженням додаткових коштів з держбюджету у вигляді субвенції на компенсацію пільгового проїзду в міському транспорті. У тому числі на проїзд в автотранспорті - 1,2 млн. грн., у метро - 1,4 млн. грн., у електротранспорті - 1,6 млн. грн. Також за рахунок коштів держказни збільшені на 11,2 млн. грн. видатки міського бюджету на компенсацію пільг ветеранам війни і МВС, громадянам, потерпілим унаслідок аварії на ЧАЕС і субсидій населенню по оплаті житлово-комунальних послуг.

Також на 2 млн. грн. збільшені витрати за міською соціальною програмою на оплату послуг теплопостачання окремим категоріям харків'ян. Ці кошти перерозподілені за рахунок зменшення субвенції Дергачівському району.

За словами начальника головного управління бюджету і фінансів Тетяни Таукешевої, сьогодні з держбюджету надійшла і субвенція у розмірі 2,5 млн. грн. на компенсацію підвищення з 1 вересня 2004 р. заробітної платні працівникам бюджетної сфери.

Разделы по теме:
Рубрики:   Метро, Трамвай, Троллейбус, Автобус, Город и область

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.