![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 39147 Регистрация: 9.3.2008 Из: Харьков Пользователь №: 8 ![]() |
Вот это фото почему-то не отображается в маршруте 113, когда заходишь на страницу маршрута
|
|
|
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 39147 Регистрация: 9.3.2008 Из: Харьков Пользователь №: 8 ![]() |
Добавьте плз перевозчика ЧП "Транссервис-2008" и привяжите к нему новость https://gortransport.kharkov.ua/news/27467/
Причина редактирования: Done
|
|
|
![]()
|
|
Добавьте в список источников фото Редпост
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 331 Регистрация: 3.3.2018 Из: Вільна Україна Пользователь №: 4226 ![]() |
Коли вже нарешті український сайт про транспорт українського Харкова, зареєстрований у домені .UA, матиме версію українською мовою? Вже хоч би інтерфейс форума та сайту, бо зрозуміло цілком, що то не є можливо перекласти водночас разом усі матеріали. Дивно, що на дев'ятий рік російської агресії провідний сайт про транспорт другого за розмірами українського міста не має версії рідною мовою.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 331 Регистрация: 3.3.2018 Из: Вільна Україна Пользователь №: 4226 ![]() |
У тебя на девятый год российской агрессии возникли проблемы с пониманием материалов на сайте? Не треба домислювати за мене те, чого мною не було сказано, і тим паче, перекручувати на власний лад, як би це пана не тішило. Я запитав, коли буде - і чи буде взагалі - можливість побачити сайт, присвячений транспорту великого українського міста, власне, українською мовою. Чи українці в Україні не заслуговують на те, щоби мати можливість отримувати інформацію українською мовою? Може, йдеться не про розуміння, а про щось трохи більше, ні? Тим паче, інтернет-сторінка може мати версії декількома мовами, ніхто нікому не пропонує ні від чого відмовлятись. |
|
|
![]()
|
|
Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Модераторы Сообщений: 5601 Регистрация: 7.3.2008 Из: Leipzig, Deutschland Пользователь №: 2 ![]() |
Не треба домислювати за мене те, чого мною не було сказано, і тим паче, перекручувати на власний лад, як би це пана не тішило. Я запитав, коли буде - і чи буде взагалі - можливість побачити сайт, присвячений транспорту великого українського міста, власне, українською мовою. Чи українці в Україні не заслуговують на те, щоби мати можливість отримувати інформацію українською мовою? Може, йдеться не про розуміння, а про щось трохи більше, ні? Тим паче, інтернет-сторінка може мати версії декількома мовами, ніхто нікому не пропонує ні від чого відмовлятись. Слухай, хлопче! Ти здається забув, що цей сайт роблять люди не за гроші, а в свій вільний час. Я б залюбки створив українську версію, якщо б мені хтось оплатив кількасот годин роботи над нею. І ще, хлопче... ти тут "європеїзованого" з себе вдаєш... так ось в Європі сайти на кшталт ХТ зазвичай мають закриті сторінки, де всі найцікавіші матеріали тільки за підпискою... 5-10 євро в місяць, а то й більше. А ти читаєш тут все безкоштовно, та ще й вимагаєш, щоб тобі також за безкоштовно весь сайт переклали... їй-Богу, до ес-ер-ес-еру подібні люди набагато ближче ніж до Європи. |
|
|
![]()
|
|
Слухай, хлопче! Ти здається забув, що цей сайт роблять люди не за гроші, а в свій вільний час. Я б залюбки створив українську версію, якщо б мені хтось оплатив кількасот годин роботи над нею. І ще, хлопче... ти тут "європеїзованого" з себе вдаєш... так ось в Європі сайти на кшталт ХТ зазвичай мають закриті сторінки, де всі найцікавіші матеріали тільки за підпискою... 5-10 євро в місяць, а то й більше. А ти читаєш тут все безкоштовно, та ще й вимагаєш, щоб тобі також за безкоштовно весь сайт переклали... їй-Богу, до ес-ер-ес-еру подібні люди набагато ближче ніж до Європи. Тобто навіть віддалених планів українізувати сайт немає? А чому, наприклад, нові фотографії, що додаються, мають опис виключно російською мовою? Я нічого не кажу про тонни матеріалів, зібраних за роки - перекласти це водночас неможливо, але чому нові матеріали з'являються виключно російською? Поступовий перехід, лагідна українізація? Це ж стосується інтерфейсу сайта - написи "новини", "фотогалерея", "розклади" і т.д. - це так важко зробити? #какаяразніца, так? |
|
|
![]()
|
|
Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1492 Регистрация: 1.2.2019 Из: Харьков Пользователь №: 4385 ![]() |
У хромi автоперекладач сторiнок не працює? Це може бути тимчасовим рiшенням для даної ситуацiї
![]() Но все мы знаем, что нет ничего более постоянного, чем временное |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11949 Регистрация: 30.4.2015 Из: yt ljk;yj t,fnm Пользователь №: 3833 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Автопереводчик не нужен, персонаж прекрасно понимает русский язык. Не в тому річ, чи я розумію, чи ні. Існують певні культурні коди, а мова — це ДНК нації. Правда, треба роз'яснювати такі елеметарні речі, серйозно? Про ментальну окупацію, про комплекс меншовартості, про підлабузництво перед "мишебратьями"? Як може бути так, що за 20 років існування сайта, що розміщений, я нагадаю — у домені UA — навіть не було жодної спроби зробити україномовну версію? |
|
|
![]()
|
|
Зрештою, тема називається "Питання та пропозиції щодо роботи сайта" (точніше, називалася би, якби мала версію державною мовою).
Можна отримати нормальну відповідь, без хамства та блюзнірства? Було задано конкретне питання: Чи матимуть коли-небудь сайт та форум версію українською мовою? Так чи ні? Можна почути конкретну відповідь, без переходів на особистості та оціночних суджень? |
|
|
![]()
|
|
Зрештою, тема називається "Питання та пропозиції щодо роботи сайта" (точніше, називалася би, якби мала версію державною мовою). Можна отримати нормальну відповідь, без хамства та блюзнірства? Нормальные ответы можно получить на нормально заданные вопросы, а не на кривляния. Единственное, что новости СМИ в последние месяцы я стараюсь публиковать из украиноязычных источников. |
|
|
![]()
|
|
Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Модераторы Сообщений: 5601 Регистрация: 7.3.2008 Из: Leipzig, Deutschland Пользователь №: 2 ![]() |
Не в тому річ, чи я розумію, чи ні. Існують певні культурні коди, а мова — це ДНК нації. Правда, треба роз'яснювати такі елеметарні речі, серйозно? Про ментальну окупацію, про комплекс меншовартості, про підлабузництво перед "мишебратьями"? Як може бути так, що за 20 років існування сайта, що розміщений, я нагадаю — у домені UA — навіть не було жодної спроби зробити україномовну версію? Набір заїжджених штампів з 90-х років. "Мова = нація" - це конструкція XIX століття, яка з'явилася разом із системою масової освіти і ЗМІ. І яка, до речі, характерна виключно для європейського континенту. Україна на сьогоднішній день- це вже не стільки про мову, скільки про суспільний устрій і систему цінностей. Якби це було тільки про мову, то "асвабадітєлі" стояли б вже десь на кордоні Житомирщини і Рівненщини. |
|
|
![]()
|
|
Було задано конкретне питання: Чи матимуть коли-небудь сайт та форум версію українською мовою? Так чи ні? Можна почути конкретну відповідь, без переходів на особистості та оціночних суджень? Конкретна відповідь - не знаю. Бажання зробити україномовну версію є, часу на це немає. |
|
|
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 602 Регистрация: 10.3.2008 Пользователь №: 17 ![]() |
Було задано конкретне питання: Чи матимуть коли-небудь сайт та форум версію українською мовою? Взагалі-то тут два питання, бо сайт наповніється адміністрацією, а форум - користувачами. Я думаю, что никто не будет против, если я поделюсь информацией с предыдущих обсуждений языкового вопроса. Да, он возникал и до широкомасштабной фазы войны. Проблема в том, что добавление на сайт мультиязычности подымает другие проблемы технического характера. Движок сайта самописный и его поддержка требует значительных усилий. Так что добавление украинской версии требует намного большей работы, чем кажется. И всплывут другие вопросы, не связанные с языком. Пам'ятай основну заповідь програміста: "Працює - не чіпай" С форумом вроде проще - движок по идее должен поддерживать несколько языков интерфейса, правда не уверен, что эта древняя версия может это. Но мне интерфейс не так важен. Тут все сообщения на слобожанском диалекте и это не скоро изменится |
|
|
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11949 Регистрация: 30.4.2015 Из: yt ljk;yj t,fnm Пользователь №: 3833 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Добавьте в список источников фотографий:
1) Харьковська міська рада 2) Дергачівська міська рада
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 17.2.2025, 2:16 |