Новости. На харківські вулиці виїжджає тільки третина від необхідної кількості трамваїв.

Харківські Вісті, 23.02.2010.

Ганна Черненко, журналіст: Якби цієї ночі не підморозило, рейки б тут, як і вчора, були повністю залиті водою. Водії скаржаться, аби проїхати, спочатку доводилось розбивати лід, а потім спускати воду.

Ще декілька днів тому харків'яни не могли дочекатись трамвай через снігові кучугури, тепер же колії залила вода. Тому аби дочекатись транспорт, необхідно замість п'ятнадцяти хвилин, простояти більше години.

Ганна Русакова: Очень долго - и час, и два бывает, трамваи очень плохо ходят. И наши местные головы о нас нет думают, то люди и утром стоят часами, и вечером.

Наталя Рижкова: Вот я вчера простояла с без 20 пять до 20 минут седьмого возле метро "Киевского" не смогла сюда уехать, сегодня простояла час, пока добралась сюда, и вот уже 40 минут стою жду, как отсюда уехать. Вообще, не знаю, руководство куда смотрит, именно вот эта линия нереально добраться. Только получаются маршрутки, и то они в часы пик переполнены. Наше руководство ездит на машинах, им не приходится ехать в общественном транспорте, никто о нас не думает.

Водій трамвая Віра Ярова говорить, негода вивела з ладу більше третини транспорту Салтівського депо. В Жовтневому ж взагалі підтопило весь відкритий парк, тому вагони виїжджали в місто тільки з одного депо.

Віра Ярова, водій трамвая: Ну у нас большая часть вагонов стоит в депо по неисправности, из 100 вагонов, которые должны в линию ходить, приблизительно 70 стоит. Вот мне подсказывают, на сегодняшний день 90. То, что у нас пострадало от снегопада, от дождя, от воды. Все позалито водой, двигатели низко расположены, то есть немножко водички и двигатели выходят из строя.

Водії говорять, зранку приходиш на зміну, розписуєшся у чергового і через те, що трамваї на ремонті, йдеш додому. Те ж і з другою зміною. Та іноді робота з'являється - щоправда, полягає вона не в тому, щоб розвозити людей, а в боротьбі зі снігом чи кригою на території депо.

Людмила Гусєва, водій трамвая: Из-за того, что снегопад. Погодные условия такие. То снег, то дождь, то мороз, то талая погода лпять-таки. () Как только подсохнет, надеемся, все наладится, будем все работать с работой будем, будем ездить.

Всі надії на покращення в роботі працівники "Міськелектротрансу" пов'язують з потеплінням, не стане снігу і води - менше техніки буде на ремонті. Але при цьому ж відзначають, треба ще полагодити цю, а деталей в депо немає.

URL оригинала: http://www.visti.tv/catalog/2010/02/23/3338.aspx
Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.