Новости. Дев'яносто першу річницю транспортної міліції сьогодні відсвяткували правоохоронці

Харківські Вісті, 04.06.2010.

Поздоровити міліціонерів зі святом прийшло керівництво південної залізниці, представники обласної та міської ради. Більше ста сорока нагород було вручено за відмінну службу. Ключі від квартир отримали три працівники транспортної міліції. Окрім нагород та подарунків поповнилась матеріально-технічна база. Два спеціальних сканери для відбитків пальців та слідчий саквояж для експертизи на місціі події відтепер значно поліпшать роботу транспортників. 

Попри важкі часи транспортна міліція намагається допомагати своїм співробітникам. Керівництво вже надало фінансову допомогу родинам транспортників, які загинули під час виконання службових обов"язків. Керівник південної залізниці Віктор Остапчук планує будувати черговий будинок для залізничників, в якому обов"язково знайдеться місце для працівників транспортної міліції. Адже обидві структури щільно пов"язані між собою. Без нагород не залишились і ветерани управління. Люди, які свого часу керували цією структурою та навчали майбутніх професіоналів були відзначені почесними орденами та грамотами.

Транспортна міліція функціонуватиме краще з кожним днем завдяки новим технологіям які розвиваються щодня. Головне - якісна робота на благо держави, впевнені керівники управління.

URL оригинала: http://www.visti.tv/catalog/2010/06/04/3922.aspx
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Комментарии

Юрик
05.06.2010 12:19
Конечно! Очень тесно повязаны! Подвыпивших железнодорожников шманать на бабки после получки! Особенно это хорошо удаёться "десятке" на Основе!

mkv
05.06.2010 17:51
А еще они вчера шмонали э/п отправляющиеся с белгородского терминала. Наверное на банкет зарабатывали...

Просмотреть соответствующую тему на форуме.

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.