Новости. Будівельники у Лісопарку пошкодили кабель канатної дороги

Харківські Вісті, 29.06.2010.

26 червня, під час будівельних робіт у Парку Горького був пошкоджений кабель канатної дороги. Рух по всії довжині траси призупинили. Через кілька годин паламку було ліквідовано. Докладніше у нашому сюжеті.

В суботу вранці під час проведення робіт з будівництва скандальної дороги у лісопарку, бульдозером зечепили кабель канатної дороги. Через його порив дорогу довелося зупинити. Одними з перших пошкодження помітили "захисники зелених насаджень", які повідомили про це нашій знімальній групі.

Ігор, есперантист: Говорят, что повредили, повредили трос, и сейчас она не функционирует. А вчера повредили кабель здесь.

Наслідки пошкодження кабеля почали ліквідувати через кілька годин. Роботи очолив начальник канатної дороги.

Володимир Дєдушек, начальник канатної дороги: Мы сейчас восстанавливаем кабель, который был поврежден при планировании этой дороги. Бульдозер проходил и задел ковшом. Он вытянут был наверх, сейчас, вот видите, прокладываем.

Наразі рух на дорозі відновлено. Нагадаю, харківська канатна дорога є однією з пам'яток міста. Вона була введена в експлуатацію у 1971 році. Тривалість маршруту в один кінець — 18 хвилин. За цей час пасажир піднімається на висоту від 8 до 26 метрів над землею. Звідти відкривається мальовничий краєвид на зелені масиви Парку Горького, Лісопарку, Шатилівку та Павлове Поле.

URL оригинала: http://www.visti.tv/catalog/2010/06/29/4255.aspx
Разделы по теме:
Рубрики:   Происшествия, Разное

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.