Новости. Ще 25 копійок до вартості проїзду?

Харківські Вісті, 26.11.2010.

Двадцять п`ять копійок. На стільки може подорожчати проїзд у частині харківських маршруток. Перевізники ще узгоджують нові ціни з Департаментом транспорту і зв`язку. Пасажири вже незадоволені можливим підвищенням цін.

Пасажири можливого подорожчання проїзду не хочуть.
Те, що ціна на проїзд не має підвищуватися, вважають і пільговики. Їх проблеми перевізників цікавлять мало.

А ось таксист Сергій майбутньому подорожчанню проїзду в маршрутках радіє. сподівається - клієнтів стане більше.

Микола Шевченко - керівник фірми - перевізника і голова Харківської обласної спілки роботодавців на автомобільному транспорті. Каже, подорожчання не уникнути.

Микола Шевченко, голова Харківської облсної спілки роботодавців на автомобільному транспорті: Подорожали все запасные части, подорожала резина, в которую обуваются автобусы. И значительно подорожала. Поэтому последний раз цена менялась год назад практически. Поэтому прошла инфляция годовая. Повысили минимальную заработную плату.

Перевізники - не риби, мовчати не будуть, каже Микола Шевченко і розраховує на розуміння Департаменту транспорту і зв`язку. Передрікає: після Нового року - буде ще одне подорожчання. Не підніматимуть ціни лише ті підприємства, які гостро конкурують з іншими видами транспорту. Зараз у Харкові сто сімдесят два маршрути. Нові тарифи з Департаментом транспорту і зв`язку узгоджують близько двадцяти.

URL оригинала: http://www.visti.tv/new.aspx?newsid=6156
Разделы по теме:
Рубрики:   Автобус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.