Новости. 900 тисяч понад план (з виступу водія Жовтневого депо тов. Є. Сальник)

Газета "Харківський електротранспорт", 29.01.1974.

Трудящі нашого підприємства, сповнені нового трудового піднесення, ділами відповідають на Звернення ЦК КПРС до партії, до радянського народу, на Постанову ЦК КПРС, Ради Міністрів СРСР, ВЦРПС і ЦК ВЛКСМ «Про Всесоюзне соціалістичне змагання працівників промисловості, будівництва і транспорту за дострокове виконання народногосподарського плану на 1974 рік». Нині ми беремо на себе нові підвищені зобов'язання і обіцяємо, виконати їх та перевиконати.

Нещодавно колектив Жовтневого депо на своїй конференції підбивав підсумки минулого року п'ятирічки. В соціалістичному змаганні торік брало участь 3 цехи, одинадцять маршрутів, чотирнадцять бригад, 692 чоловіки включилися у боротьбу за виконання індивідуальних соціалістичних зобов'язань.

Всі вони в основному виконані. План по перевезенню пасажирів становить за 1973 рік 104,3 проц., понад план перевезено 3 мільйони пасажирів. Значно поліпшилися якісні показники депо. Так, втрати вагоногодин в порівнянні з 1972 роком зменшились майже на 40 проц. (зобов'язання ж складали — 20 проц.). Підвищилась культура виробництва на підприємстві. З метою поліпшення техніки безпеки та охорони праці планувалося витратити 6,5 тисячі крб., а витратили 34,82 тисячі крб. Було проведено ряд реконструкцій дільниць в депо. В третьому році п'ятирічки приміщення цехів були дещо вдосконалені. Виготовлено і змонтовано вентиляційну установку на дільниці контакторних панелей на потоці першої канави, механізовано миття деталей та колісних пар тощо.

Місцевий комітет та адміністрація депо не випускали з поля зору і питання добробуту трудящих. Працівники забезпечувалися вугіллям, санаторними путівками, дієтичним харчуванням, путівками до будинків відпочинку профілакторію, пансіонату «Бір», дитячих піонерських таборів.

В нашому колективі, на жаль, трапляються ще досить часто порушення трудової та виробничої дисципліни. Про це теж йшлося на конференції.

Вступивши в четвертий, визначальний рік п'ятирічки, ми прийняли зустрічні плани і зобов'язалися перевезти понад план 900 тисяч пасажирів. В цьому є і моя частка: я зобов'язуюсь план 1974 року виконати до 7 листопада, понад план перевезти 20 тисяч пасажирів, регулярність руху довести до 96,6 проц.

Є в нас, водіїв, прохання до керівників управління — краще забезпечувати наше депо зчепними пристроями, відсутність яких ускладнює експлуатацію рухомого складу, а також запасними частинами для контролерів.

Запевняю делегатів конференції управління, що колектив нашого депо успішно справиться з завданнями четвертого року 9-ї п'ятирічки і доб'ється нових трудових перемог.

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус
Перевозчики:   КП "Жовтневе трамвайне депо"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.