Новости. ПАТ "ХПАС" отримало статус-нагороду «Підприємство року 2012»

Официальный сайт ОАО "Харьковское предприятие автобусных станций", 15.01.2013.

Публічне акціонерне товариство «Харківське підприємство автобусних станцій» Міжнародним економічним рейтингом «Ліга кращих» було визнано лідером серед підприємств України за профілюючим видом діяльності «Функціонування інфраструктури автомобільного та міського транспорту».

Визначення переможців здійснювалося за офіційними даними Державних органів статистики згідно з КВЕД за наступними критеріями:

- прибутковість та ліквідність, - масштаби виробництва та платоспроможності, - соціальні показники, - ефективність використання ресурсів, - інвестиційна привабливість.

Підприємство за високі показники роботи та за вагомий внесок у розвиток економіки держави отримало статус-нагороду «Підприємство року 2012» з відповідним сертифікатом.

Керівник підприємства отримав нагороду Орден «Лідер економіки» та сертифікат «Керівник року України».

За результатами роботи у 2012 році за вагомий внесок у розвиток Харківської області директор підприємства Гузненков Георгій Олексійович був відмічений найвищою нагородою Харківської області – почесною відзнакою Харківської обласної ради «СЛОБОЖАНСЬКА СЛАВА».

Заслужені почесні відзнаки це результат ефективної роботи всіх працівників підприємства, що підтверджено офіційними фактами рейтингу. Гідна робота кожного співробітника, колективний дух компанії, згуртованість та відповідальність працюючих дали можливість ПАТ «Харківське підприємство автобусних станцій» проявити себе, як підприємство-лідер економіки України.

URL оригинала: http://bus.kharkov.ua/index.php?page=news&id=155
Разделы по теме:
Рубрики:   Автобус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.