Новости. На Південній залізниці завершуються роботи з модернізації верхньої будови колії дільниці швидкісного руху Нова Баварія - Люботин

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 30.04.2013.

Колійники Південної залізниці завершили роботи з модернізації верхньої будови колії дільниці швидкісного руху Нова Баварія - Люботин (напрямок Харків - Полтава), що виконувалися Основ`янською колійною машинною станцією № 39. Безстикову колію укладено на 16 км.

На даній ділянці курсують пасажирські поїзди київського, сумського і кременчуцького напрямків, у т.ч. прискорені "Інтерсіті +", а також вантажні, які прямують, зокрема, з Куп`янська до Кременчука і далі до чорноморських портів.

Для забезпечення безпеки руху на цій ділянці торік харківські колійники виконали роботи з перезакріплення всіх ланок непарної колії з суцільною заміною скріплень. Для значного поліпшення технічного стану цієї однієї із найбільш вантажонапружених ділянок стратегічного київського напрямку виконано модернізацію. Для проведення всіх ремонтних робіт було заплановано довготривале "вікно" у 25 днів (з 2-го по 26 квітня) і закрито перегін непарної колії двоколійної ділянки Нова Баварія - Люботин.

На станції Нова Баварія була облаштована тимчасова база колійників, де були розташовані спальні вагони і вагон-лазня.

Фахівці Основ`янської ПМС-39 працювали спільно з колегами Лозівської, Харківської та Люботинської дистанцій колії. За зміну колійники укладали згідно із щодобовим планом у середньому 1500 метрів нової рейко-шпальної решітки. На допомогу їм були надані колійні машини важкого типу Полтавського центру механізації колійних робіт.

Довідково:
Термін "вікно"- означає час, протягом якого зупиняється рух поїздів на перегоні, окремих коліях перегону або станції для проведення ремонтно-будівельних робіт.

Автор: Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?mid=100161&lid=1&id=3560
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.