Новости. У травні 2013 року Південна залізниця навантажила й відправила понад 1 мільйон тонн залізорудної сировини

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 03.07.2013.

У травні 2013 року вперше за останні двадцять років Південна залізниця зі станції Золотнишине навантажила й відправила 1 мільйон 50 тонн залізорудної сировини. Фахівці служби перевезень відзначають стійку тенденцію розвитку якісно нової й результативної співпраці з Полтавським гірничо-збагачувальним комбінатом.

Як заявив провідний інженер служби перевезень Південної залізниці Андрій Нариков: "Результати перевезень попередніх місяців складають у середньому майже 900 тисяч тонн за місяць. Назвати цю тенденцію стійкою дозволяє той факт, що віднині перевезення залізорудних окатишів здійснюється піввагонами, придбаними у власність Полтавським гірничо-збагачувальним комбінатом - чи не найбільшим в країні експортером залізорудної сировини до країн Західної Європи та Азії. Наявність необхідної кількості нових піввагонів стало рушійним фактором, що сприяє результативним перевезенням, оперативному формуванню та поданню під навантаження рухомого складу".

На ПТО станції Золотнишине за добу формується й подається на Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат дев'ять составів, по 54 вагони у кожному. На станції навантажується, формується й відправляється понад 40% загальних перевезень Південної магістралі.

Автор: Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?mid=100161&lid=1&id=3593
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.