Новости. У 2013 році на Південній залізниці сталося 11 дтп з вини автомобілістів

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 21.01.2014.

У 2013 році на залізничних переїздах Південної магістралі сталося 11 дорожньо-транспортних подій. В результаті 4 людини загинули і 6 травмовані. Усі ДТП сталися з вини водіїв автотранспортних засобів через недотримання ними Правил дорожнього руху. Для порівняння, упродовж 2012 року на залізничних переїздах Південної магістралі було зафіксовано 7 ДТП, в результаті яких 1 людина загинула і 5 були травмовані.

Залізничники Південної магістралі докладають усіх зусиль для гарантування безпеки пішоходів та автомобілістів на залізничних коліях і переїздах. Так, упродовж 2013 року було капітально відремонтовано 10 переїздів, 2 переїзди обладнано автоматичною світлофорною сигналізацією.

Усі залізничні переїзди перевіряються під час обов'язкових комплексних комісійних оглядів. Окрім фахівців служб колії, зв'язку, електропостачання та інших у перевірках переїздів беруть участь співробітники ДАІ, Укравтодору, Укртрансінспекції. На переїздах систематично проводиться заміна шпал і рейок, переїзного настилу, дорожніх знаків, регулювання пристроїв автоматичної переїзної сигналізації. Особлива увага приділяється працездатності звукових і світлових сигналів, а також роботі автоматичних шлагбаумів. Вживаються заходи щодо поліпшення освітлення, деякі з переїздів оснащуються відеоспостереженням. Порушення, які фіксуються відеоспостереженням, передаються на обробку в ДАІ.

Залізничники закликають водіїв автотранспорту та пішоходів дотримуватись Правил дорожнього руху, бути уважними на залізничних об'єктах і не наражати на небезпеку свої та чужі життя.

Автор: Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?mid=100161&lid=1&id=3700
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.