Новости. У складних погодних умовах залізничники Південної магістралі забезпечують безперебійний рух поїздів

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 22.01.2014.

Залізничники Південної магістралі вживають усіх можливих заходів, аби за складних погодних умов гарантувати безперебійні безпечні перевезення пасажирів та вантажів. Усі поїзди відправляються згідно з графіком, затримок у русі немає.

У період снігопадів на Південній залізниці працюють 15 снігоприбиральних машин СДПМ і 16 снігоочисних СМ-2. Для очищення стрілочних переводів у 2013 році було закуплено 40 спеціальних мобільних установок - ранцевих повітродувок, що полегшують роботу колійним бригадам під час снігоборотьби, дозволяють виконувати її значно якісніше та швидше.

Під час погіршення погодних умов на боротьбу зі снігом виходять колійні бригади Південної магістралі, що працюють цілодобово. Кількість робітників може досягати 600 осіб. До снігоборотьби також залучається робоча сила другої черги (працівники суміжних підрозділів) і третьої черги (працівники, тимчасово надані обласними держадміністраціями).

Довідково:

Щороку для підготовки до роботи в зимовий період службою колії Південної залізниці розробляється низка заходів, спрямованих на гарантування безпеки руху на переїздах, безперебійної роботи снігоочисної техніки, пристроїв пнемообдуву і електрообігріву стрілочних переводів тощо. Зокрема, на осінньо-зимовий період 2013-2014 років, всіма дистанціями колії розроблені плани дій на випадок рясних снігопадів для уникнення аварійних ситуацій на залізничному транспорті.

Автор: Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?mid=100161&lid=1&id=3702
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.