Новости. З 26 травня почне курсувати додатковий поїзд Суми - Зернове

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 18.05.2015.

З 26 травня 2015 року для задоволення потреб населення у перевезеннях залізничним транспортом призначено курсування додаткового пасажирського поїзду № 427/428 Суми - Зернове.

Поїзд курсуватиме з 26 травня по вівторках, п'ятницях і неділях. Із Сум поїзд відправлятиметься о 15:45 і прибуватиме до Зернового о 21.12. Зворотно вирушатиме о 22.12 і прибуватиме до Сум о 4:10.

Поїзд здійснюватиме зупинки на станціях Білопілля, Ворожба, Путивль, Конотоп, Кролевець, Терещенська, Ямпіль, Хутір Михайлівський. У складі поїзду 5 вагонів. Попередній продаж квитків на поїзд № 427/428 Суми - Зернове відкрито

Залізничники щоденно проводять моніторинг попиту населення на перевезення залізничним транспортом та у разі збільшення пасажиропотоку, при наявності вільного рухомого складу, призначаються додаткові поїзди або збільшують кількість місць у цілорічних поїздах.

Нагадаємо, що інформацію про наявність вільних місць у поїздах, вартість проїзду, час відправлення поїзда та маршрут його курсування можна переглянути у будь-який час за допомогою онлайн-системи booking.uz.gov.ua.

Автор: Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?mid=100161&lid=1&id=3994
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.