Новости. На Південній залізниці запрацювала комісія з попереднього відбору кандидатів на посаду начальника поїзда

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 19.10.2015.

З 12 жовтня на Південній магістралі почала роботу новостворена постійно діюча комісія Південної залізниці, яка займатиметься попереднім відбором кандидатів на посаду начальників пасажирських поїздів в рамках нової, удосконаленої стратегії професійного підбору працівників. До складу комісії увійшли начальники служб та провідні фахівці магістралі.

Нова стратегія професійного відбору працівників дозволить досягти найвищого рівня прозорості працевлаштування та унеможливити будь-які корупційні прояви, сприятиме підвищенню якості та культури обслуговування пасажирів.

Претендент на посаду начальника поїзда має пройти два етапи професійного відбору: на рівні залізниці та Укрзалізниці. На першому етапі він повинен подати документи на розгляд комісії Південної залізниці з попереднього відбору кандидатів на посаду начальника поїзда (пасажирського). Експерти магістралі перевірятимуть достовірність поданих кандидатами документів, а також наявність правопорушень протягом найближчих трьох років і дисциплінарних стягнень за останній календарний рік. До уваги братимуться негативні відгуки пасажирів у книзі скарг та пропозицій, звернення громадян на лінії "STOP корупція", "Якість та сервіс" тощо. Якщо матимуть місце такі випадки, то кандидата зніматимуть з конкурсу.

Далі претендент складатиме професійне тестування і проходитиме співбесіду. Під час складання теоретичних знань екзаменований має дати відповіді за 26 напрямками, що дозволить перевірити, як кандидат володіє знаннями з професійних інструкцій, знається на правилах технічної експлуатації залізниць України, охороні праці, пожежній безпеці, безпеці руху на залізниці тощо.

За результатами всіх етапів перевірки, члени комісії Південної залізниці з попереднього відбору виставляють бали й колегіально приймають рішення з приводу подання документів претендента на розгляд комісії Укрзалізниці з професійного відбору кандидатів на посаду начальника поїзда (пасажирського). А вона після цього має п`ять днів на вивчення матеріалів і призначення дати проведення другого етапу конкурсного відбору. Призначення очільника колективу провідників залежатиме від колегіального рішення дев`ятьох членів комісії.

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?mid=100161&lid=1&id=4122
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.