Новости. На Великодні та травневі свята залізничники призначили додаткові рейси поїзда Кременчук – Полтава – Київ

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 31.03.2016.

Для перевезення пасажирів залізничним транспортом на Великодні та травневі свята Укрзалізниця призначило додаткові рейси фірмового регіонального поїзда №774/781/782 Кременчук – Полтава – Київ формування Південної залізниці.

Двогрупний пасажирський Поїзд №774/781/782 Кременчук – Полтава – Київ відправиться додатково 3 і 10 травня. Нагадаємо, з Кременчука поїзд відправляється о 6:23, з Полтави – о 6:09 і прибуває до Києва об 11:36.

У зворотному напрямку вирушає о 18:17, прибуває до Полтави о 23:50, до Кременчука – о 23:50. Поїздом можуть скористатися також мешканці Миргорода, Глобиного, Веселого Подолу, Хоролу, Ромодану, Лубен, Гребінки, Дарниці.

Укрзалізниця здійснює аналіз попиту пасажирів на перевезення залізничним транспортом і призначає додаткові поїзди на найбільш популярних маршрутах.

Інформацію про наявність вільних місць у поїздах, вартість проїзду, час відправлення поїзда та маршрут його курсування можна переглянути у будь-який час за допомогою онлайн-системи http://booking.uz.gov.ua/.

Пресс-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://wwww.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4249&mid=1
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.