Новости. Музей історії та залізничної техніки Південної магістралі під час акції "Ніч у музеї" відвідали понад 1000 гостей

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 23.05.2016.

Більше 1000 харків'ян та гостей міста відвідали Музей історії та залізничної техніки Південної магістралі у Харкові в межах міжнародної акції "Ніч у музеї"

Серед 19 музеїв Харкова, що 21 травня приєдналися до міжнародної акції, Музей історії та залізничної техніки Південної магістралі став одним з найбільш відвідуваних культурних інституцій міста. З 18:00 до 21:00 для гостей різних професій та вікових категорій (найстаршому відвідувачеві 60 років, наймолодшому - 3) проводилися безкоштовні оглядові екскурсії.

Нагадаємо, головний музей регіональної філії "Південна залізниця" ПАТ "Укрзалізниця" відкрито 2014 року. На виставкових коліях та оглядових майданчиках музею представлено 36 одиниць раритетного рухомого складу та допоміжної техніки. Більше 500 експонатів розміщено у критому виставковому павільйоні музею.

Музей історії та залізничної техніки Південної залізниці розташований за адресою: м. Харків, пл. Привокзальна, 1 (за Північним терміналом вокзалу Харків-пасажирський). Музей працює з 9.00 до 18.00, окрім понеділка та вівторка.

Пресс-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://wwww.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4301&mid=1
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.