Новости. На Харківщині пасажир приміського поїзда постраждав від хуліганів

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 30.08.2016.

Вчора, 29 серпня, на перегоні Люботин – Нова Баварія, що поблизу Харкова, зловмисники кинули пляшку в приміський поїзд. У результаті хуліганських дій розбито вікно поїзда та травмовано пасажира. Його із травмою голови доставлено до лікарні.

У результаті інциденту приміський поїзд затримано на 36 хв. Про даний випадок працівники залізниці повідомили правоохоронні органи.

Найчастіше каміння та інші предмети в поїзди кидають неповнолітні, тож кількість випадків різко збільшується під час шкільних канікул. Діти та підлітки також одними з перших потрапляють до групи ризику з травматизму на залізниці через відсутність у них достатнього життєвого досвіду, переоцінку власних сил та можливостей, необачність та звичайну юнацьку браваду. Саме тому залізничники проводять роз’яснювальну роботу в школах та інших навчальних закладах, розташованих поблизу залізниці.

Нагадаємо, 28 серпня поблизу Києва зловмисники викинувши сміття з поїзда Київ – Ковель розбили вікно зустрічному поїзду Інтерсіті+ Трускавець – Дарниця.

URL оригинала: http://uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/434354/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Происшествия

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.