Новости. Зростає популярність абонементних квитків на поїзди приміського сполучення серед пасажирів Південної залізниці

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 05.09.2016.

За 8 місяців поточного року сума коштів від реалізованих регіональної філією "Південна залізниця" абонементних квитків на поїзди приміського сполучення на 10% перевищує показники аналогічного періоду 2015 року і становить майже 3,7 млн грн. Загалом абонементні квитки придбали майже 36 тисяч пасажирів Південної магістралі.

Регіональна філія "Південна залізниця" ПАТ "Укрзалізниця" пропонує пасажирам наступні види абонементних квитків:

- Повний абонементний квиток - на пред'явника. Продається фізичним або юридичним особам в готівковому і безготівковому порядку, без зазначення в квитку прізвища, імені та по батькові пасажира, на будь-яку кількість місяців, але не більше ніж на 1 рік. Вартість повного абонементного квитка на один місяць становить суму вартості 40 поїздок за встановленими тарифами. Придбання таких квитків виправдано для підприємств, співробітники якого у службових справах змушені регулярно користуватися приміським залізничним транспортом, при цьому не потрібна прив'язка до конкретної особи, даними квитком може скористатися будь-який працівник даного підприємства.

- Пільговий абонементний квиток - іменний. Продається фізичним і юридичним особам у готівковому і безготівковому порядку, із зазначенням на квитку прізвища, імені та по батькові повністю зі слів замовника, на будь-яку кількість місяців, але не більше ніж на 1 рік. Вартість пільгового абонементного квитка на один місяць обчислюється з розрахунку вартості 26 поїздок за встановленими тарифами. Такий різновид квитків зручний для пасажирів, які часто користуються приміським залізничним транспортом, наприклад, щодня протягом робочого тижня добираються на роботу і назад. Вигода для пасажира очевидна. Наприклад, при п'ятиденному робочому тижні (в середньому береться 21 робочий день на місяць) пасажир здійснює 21 поїздку на роботу і стільки ж назад, тобто 42 поїздки, але оплачує лише 26.

За бажанням фізичних та юридичних осіб продаж повних і пільгових абонементних квитків може здійснюватися строком на 15 днів.

Крім того, пасажирам пропонуються:

- абонементний квиток вихідного дня (на 14 поїздок), який діє в п'ятницю, суботу, неділю та понеділок, а також в усі святкові та передсвяткові дні;

- студентський абонементний квиток (на 26 поїздок);

- дитячий абонементний квиток (на 26 поїздок).

Придбати абонементні квитки можна в будь-якій приміській касі регіональної філії "Південна залізниця".

Вартість кожного виду абонементного квитка залежить від дальності відстані поїздки, кількості поїздок на місяць та наявності пільг у пасажира.

Залізничники звертають увагу пасажирів на те, що придбання саме абонементного квитка дає змогу зекономити не тільки час (адже пасажирові не потрібно користуватися послугами каси, щоб оформити проїзний документ), а й гроші.

Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://wwww.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4381&mid=1
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.