Новости. У Музеї історії та залізничної техніки регіональної філії "Південна залізниця" започатковано нову традицію

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 09.09.2016.

Регіональною філією "Південна залізниця" ПАТ "Укрзалізниця" започатковано нову традицію - проводити перші заняття з профільних предметів для учнів та студентів навчальних закладів залізничного спрямування в Музеї історії та залізничної техніки.

Так, днями перше заняття з ознайомлення з майбутньою спеціальністю для учнів Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту було організовано саме в музеї Південної магістралі. Майбутні залізничники ознайомилися з історією розвитку і становлення галузі на прикладі Південної магістралі, оглянули зразки залізничної техніки, відвідали найцікавіші експозиції музею.

Зазначені заходи проводяться в рамках розвитку корпоративно-соціальної відповідальності ПАТ "Укрзалізниця" та ознайомлення громадськості зі славетною історією та сьогоденням Південної магістралі.

Нагадаємо, 1 вересня в Музеї історії та залізничної техніки регіональної філії "Південна залізниця" пройшло перше заняття для студентів-першокурсників Харківського коледжу транспортних технологій.

Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://wwww.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4382&mid=1
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.