Новости. Розпочалися випробування на маршрутах електропоїзда виробництва Skoda після проведеного ремонту

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 18.10.2016.

Сьогодні двоповерховий поїзд Skoda EJ675 залізничники випробовують після ремонту на маршруті Харків – Київ – Вінниця. Днями раніше перевірили його курсування на ділянці з двома видами струму Харків – Полтава. Ремонт цього електропоїзда та пусконалагоджувальні роботи завершені 13 жовтня за участю представника чеської компанії-виробника.

Двоповерховий поїзд фахівці готують до графікового курсування. Незабаром він уже буде призначений для перевезення пасажирів. Одним із найскладніших вузлів під час ремонту, за словами фахівців, було гальмівне обладнання, яке ремонтували безпосередньо в Чехії. Решту делатей замінювали в електровозоремонтному депо в Харкові. На окремі деталі доводилося довго очікувати від закордонного виробника. Однак вдалося виконати великий обсяг деповського ремонту, щоб техніка працювала надійно. Після завершення обкаток на маршрутах поїзд Skoda розпочне курсування за графіком.

Також днями буде призначено інший електропоїзд Skoda. Обслуговуванням цих поїздів займатиметься філія «Українська залізнична швидкісна компанія» ПАТ «Укрзалізниця».

Довідка

Два електропоїзди Skoda EJ675 City Elephant Укрзалізниця придбала у 2012 році перед проведення чемпіонату з футболу Євро-2012. Ці поїзди – двосистемні (курсують електрифікованими ділянками на постійному та змінному струмі). Електропоїзд складається з 6 двоповерхових вагонів та має 607 місць, з них 46 — першого класу, 590 — другого. Електропоїзд розрахований на експлуатацію зі швидкістю до 160 км за годину.

Переглянути фото можна за посиланням - https://www.facebook.com/PresUZ/posts/1310992398934545

URL оригинала: http://www.uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/437427/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт
Единицы ПС:   EJ675-02

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.