Новости. Залізничники та науковці-транспортники розпочали роботу міжнародної конференції в Харкові з питань сучасних підходів економіки та управління в залізничній галузі

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 17.05.2017.

Менеджмент ПАТ «Укрзалізниця», усіх регіональних філій товариства та його філій, наукова еліта вищих навчальних закладів у галузі транспорту, профспілковий актив 17 травня зібралися в Харкові на XII міжнародну науково-практичну конференцію на тему: «Проблеми економіки та управління на залізничному транспорті». Теоретики та практики діляться кращим міжнародним досвідом, новаціями та сучасними тенденціями, які актуальні в умовах реформування.

Як зазначив директор департаменту реформування та корпоративного розвитку ПАТ «Укрзалізниця» Андрій Буковський, у процесі реформування галузі наразі відбувається багато трансформаційних процесів, вибудовується вертикально інтегрована структура, удосконалюються процеси управління та діяльності. Тому тісний зв'язок, зворотна реакція, відгуки та ініціативи всіх структурних підрозділів товариства та науковців надзвичайно важливі для ефективних перетворень. Зокрема, такому конструктивному діалогу сприяє й ця конференція.

За словами директора з розвитку персоналу та соціальної політики «ПАТ «Укрзалізниця» Євгена Козака, розвиток компанії тісно пов’язаний з удосконаленням компетенцій її працівників, які сприяють її еволюційним змінам. Тому інвестувати в розвиток персоналу, його навчання – перспективно та результативно.

Науковці у своїх доповідях акцентують на необхідності впровадження в залізничній галузі нових підходів до оцінки ефективності роботи, оскільки є багато показників і важливо обрати серед них визначальні. Також пропонують «рецепти» зниження логістичних витрат та вдосконалення логістичних ланцюжків при організації контейнерних перевезень, збільшення швидкості доставки вантажів та дистанційного управління. Обговорили учасники конференції і аспекти моніторингу й управління ризиками, прогнозування, методику оцінки ризиків, які завдають і збитків, і небажаних наслідків для компанії з метою коригування та запобігання їх виникненню.

URL оригинала: http://uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/450344/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.