Новости. ПАТ «Укрзалізниця» планує залучати до охорони вантажів Національну поліцію України

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 27.06.2017.

Для запобігання розкраданням вантажів, зокрема зернових, ПАТ «Укрзалізниця» посилюватиме охорону перевезень шляхом залучення працівників підрозділу воєнізованої охорони «безпека життя» департаменту державної охорони Національної поліції України. Масштаб проблем, характер скарг клієнтів свідчить про існування цілої системи розкрадання вантажів на залізниці.

На жаль, наразі зусиль лише воєнізованої охорони перевізника недостатньо для усунення масштабної проблеми розкрадань, від якої потерпають вантажовідправники. Тому служба безпеки товариства ініціювала переговори з правоохоронцями щодо організації спільної роботи для гарантування схоронності вантажів. Такі кроки також зумовлені позитивним досвідом співпраці з підрозділами Національної поліції в забезпеченні громадського порядку на Центральному залізничному вокзалі в столиці.

Перспективу залучення підрозділів Національної поліції до охорони вантажів схвально оцінюють і представники вантажовідправників. За словами директора з безпеки ПАТ «Укрзалізниця» Миколи Нємцова, це питання було обговорене під час робочої зустрічі з представниками зернотрейдерів та експедиторських компаній в Одесі, де було домовлено про розробку механізму залучення підрозділів Національної поліції до охорони вантажів.

У своє чергу, радник міністра внутрішніх справ України Ілля Ківа заявив про готовність правоохоронців надати всебічну професійну допомогу в боротьбі з розкраданнями вантажів на залізниці.

URL оригинала: http://uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/453148/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.