Новости. Укрзалізниця вперше представляє себе на міжнародній конференції Future of Transportation

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 06.07.2017.

Делегація ПАТ «Укрзалізниця» вперше бере участь у міжнародній конференції Future of Transportation, що відбувається 5-6 липня в Кельні (Німеччина). Саме на цій платформі вирішується майбутнє європейського транспорту. Серед учасників - представники всіх найбільших операторів Європейського Союзу, великих транспортних компаній, виробників та інвестиційних організацій.

У межах заходу відбуваються дебати щодо розвитку технологічних платформ транспорту, зміни в регуляторному середовищі для розвитку транспорту, а також проблеми фінансування нових інфраструктурних проектів.

ПАТ «Укрзалізниця» на виставці представляють член правління Желько Марчек, директор із стратегічного розвитку та інвестиційної політики Антон Саболевський, директор з інфраструктури Роман Черніцький, директор департаменту корпоративної та соціальної відповідальності Ростислав Курінько та інші. Під час конференції делегація Укрзалізниці провела робочу зустріч із представниками Співтовариства європейських залізниць та інфраструктурних компаній (СЄЗ) (Community of European Railway and Infrastructure Companies (CER)). Під час зустрічі було досягнуто домовленості про інтенсифікацію співробітництва в рамках імплементації Директив ЄС щодо Асоціації України з ЄС. Як зазначив Антон Саболевський, була досягнута принципова домовленість про спільну роботу із захисту інтересів Укрзалізниці в межах даного процесу. Також були проведені зустрічі з представниками інвестиційних кампаній щодо можливості залучення вигідного фінансування інфраструктурних проектів Укрзалізниці.

URL оригинала: http://www.uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/454146/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.