Новости. За останню добу через нехтування власною безпекою поблизу залізничних об’єктів троє молодиків отримали електротравми

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 04.08.2017.

Впродовж останньої доби через нехтування правилами безпеки на залізниці троє сторонніх молодих чоловіків отримали електротравми, двоє з них – зі смертельним наслідком.

Так, сьогодні, 4 серпня, на станції Вишневе, що на Київщині, 17-річний хлопець виліз на вагон-зерновоз і був смертельно уражений електричним струмом. Залізничники викликали поліцію та швидку медичну допомогу. Обставини випадку з'ясовуються.

А 3 серпня на колії поблизу станції Гречани на вагоні-зерновозі виявили 19-річного хлопця з ознаками ураження електричним струмом. Пізніше було з’ясовано, що двоє молодих людей ішли по пішохідному мосту. Один із них вирішив з пішохідного мосту спуститися на дах вагона, але при цьому був уражений електричним струмом та впав на дах вагона. Працівники станції викликали швидку медичну допомогу, потерпілого було доправлено до лікарні в Хмельницький.

Також 3 серпня поблизу станції Заоскілля, що на Харківщині, смертельні травми отримав 24-річний чоловік. Він з невідомих причин піднявся на дах вагона-зерновоза та був уражений електричним струмом контактної мережі. Випадок розслідується.

Загалом станом на 3 серпня 2017 року через порушення правил безпеки громадян на залізничному транспорті, у тому числі при спробі крадіжок майна та вантажів на об’єктах залізничного транспорту отримали травми 322 сторонні особи, серед них 16 дітей віком до 16 років. З них від отриманих травм загинули 212 дорослих і 5 дітей.

URL оригинала: http://www.uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/455703/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Происшествия

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.