Новости. Залізничники Південної магістралі закликають автомобілістів дотримуватися правил дорожнього руху на переїздах

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 11.08.2017.

У січні-липні 2017 року на переїздах регіональної філії "Південна залізниця" ПАТ "Укрзалізниця" сталися 3 дорожньо-транспортні пригоди через порушення водіями автотранспортних засобів п.20 Правил дорожнього руху України. У результаті ДТП 1 людина загинула.

Залізничники Південної магістралі докладають усіх зусиль для гарантування безпеки на залізничних коліях і переїздах.

Усі залізничні переїзди перевіряються під час обов'язкових комплексних комісійних оглядів. На переїздах систематично проводиться заміна шпал і рейок, переїзного настилу, дорожніх знаків, регулювання пристроїв автоматичної переїзної сигналізації. Особлива увага приділяється працездатності звукових і світлових сигналів, а також роботі автоматичних шлагбаумів.

Фахівці регіональної філії "Південна залізниця" систематично проводять тижні та місячники безпеки дорожнього руху, під час яких беруть участь у проведенні рейдів з перевірки дотримання водіями транспортних засобів вимог Правил дорожнього руху України при перетині залізничних переїздів, ведуть профілактичні бесіди з автомобілістами, вручають листівки відповідного змісту, відвідують з лекціями навчальні заклади, розташовані поблизу магістралі.

Залізничники Південної магістралі закликають автомобілістів бути максимально уважними на залізничних переїздах, дотримуватися правил дорожнього руху та не наражати на небезпеку свої та чужі життя.

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4659&mid=1
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Происшествия

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.