Новости. ПАТ «Укрзалізниця» з 1 лютого змінює розкладу руху поїздів у сполученні Лисичанськ – Київ – Хмельницький

Залізничний інформаційний портал, 09.01.2018.

ПАТ «Укрзалізниця» з 1 лютого змінює розкладу руху поїздів у сполученні Лисичанськ – Київ – Хмельницький.

Як повідомив на своєй сторінці у фейсбук в.о.голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов, «ми мали численні звернення пасажирів Луганщини щодо більш зручного часу відправлення з Лисичанська та прибуття до Києва. Зокрема, мав робочу зустріч із цього приводу з очільником Луганської області Yury Garbuz.»

З 1 лютого 2018 року поїзд №138 Хмельницький – Лисичанськ зі станції Київ-Пасажирський відправлятиметься о 23:12 (замість 22:45) та прибуватиме до Лисичанська о 13:45 (замість 12:40).

Зворотно зі станції Лисичанськ поїзд відправлятиметься о 16:50 (замість 13:45) та прибуватиме до Києва о 06:30 (замість 04:05).

Окрім того, до складу поїзда буде включено вагон категорії «Люкс».

Також Євген Кравцов зазначив, що ПАТ «Укрзалізниця» наполегливо працює в напрямку вдосконалення пасажирського сполучення між містами Донбасу. З 10 грудня 2017 року завдяки початку щоденного курсування поїзда №45/46 Ужгород – Лисичанськ Луганська область отримала пряме сполучення із Закарпаттям, Львівщиною, а також із Рівненською та Житомирською областями. Більш того, у грудні минулого року розпочав курсування поїзд №1/2 Івано-Франківськ – Костянтинівка, який забезпечив швидке та зручне сполучення Костянтинівки, Дружківки, Краматорська, Слов’янська, Лиману зі Львовом та Івано-Франківськом.

URL оригинала: https://info.uz.ua/news/pat-ukrzaliznitsya-z-1-lyutogo-zminyue-rozkladu-rukhu-poizdiv-u-spoluchenni-lisichansk-kiiv-khmelnitskiy
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт
ЖД станции:   Харків-Пасажирський

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.