Новости. Сьогодні на частині території Південної залізниці почали діяти нові тарифи у приміському сполученні

Залізничний інформаційний портал, 26.01.2018.

Нові тарифи на проїзд в поїздах приміського сполучення вступили в дію з 00 годин 26 січня на території Полтавської, Сумської та Чернігівської областей, в межах територіального обслуговування регіональної філії «Південна залізниця».

Залежно від дальності поїздки вартість повного квитка на території зазначених областей відтепер становить від 5 грн на перші 5 км (раніше - 3,5 грн) і до 26,51 грн на 350 км (раніше - 18,45 грн).

Таке рішення було прийнято у зв’язку з високим рівнем збитковості приміських перевезень, що не дає можливості залізничникам у повному обсязі оновлювати рухомий склад, підвищувати комфортність та якість обслуговування пасажирів, а також через зростання цін на енергоносії, подорожчання матеріалів тощо.

Проїзд для дітей від 6 до 14 років, як і донині, залишається 75% від вартості повного квитка, а студенти користуються 50% пільгою згідно чинного законодавства.

Навіть з урахуванням підвищення, залізниця залишилася значно доступнішою порівняно з альтернативними видами транспорту. Крім того, нові тарифи Південної -- найнижчі на мережі Укрзалізниці.

URL оригинала: https://info.uz.ua/news/sogodni-na-chastini-teritorii-pivdennoi-zaliznitsi-pochali-diyati-novi-tarifi-u-primiskomu-spoluchenni
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Комментарии

ЭР2-344
31.01.2018 17:29
При этом же небось полтавские проводники будут продавать билеты по своим ценам, даже если маршрут полностью пролегает по Харьковской области, например Хворостово — Коломак или Заводская — Орелька.

Crazy-Angel
31.01.2018 21:57
А в сумской - по Харьковским?) Весь пригород Сумской дирекции к РПЧ-4 ж приписан:)

Просмотреть соответствующую тему на форуме.

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.