Новости. УВАГА! ФОТОКОНКУРС

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 14.02.2019.

З нагоди 150-річчя магістралі регіональна філія «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» та Дорпрофсож запрошують залізничників взяти участь у фотоконкурсі «Залізниця у моєму фотоальбомі».

На конкурс приймаються світлини (з невеличким описом), що відображають знакові моменти життя, пов’язані із Південною залізницею; фото улюблених куточків, станцій чи вокзалів магістралі; знімки з бабусиних альбомів чи зроблені на телефон.

На переможців чекають грошові винагороди:
– Перша премія – 1500 грн
– Друга премія – 1000 грн
– Третя премія – 700 грн

Фото надсилайте на номер +38 (063) 234-150-05 на аккаунт «Південна магістраль» у мережах Viber, WhatsApp, Facebook, Messenger, на електронні скриньки uz_magistral@ukr.net, LotusNotes ЮЖ__Магистраль або поштою на адресу м. Харків, вул. Євгена Котляра, 7 газета «Південна магістраль», вказавши контакти для зворотного зв’язку.

Довідки за тел.: (72)4-30-23, 4-47-61

Запрошуємо всіх долучитися до фотоконкурсу!

Довідково: 150 років тому, 6 липня 1869, було відкрито регулярний рух потягів на ділянці Курськ - Харків. Саме ця дата є днем заснування Південної магістралі. Нині Південна залізниця – одна з найстаріших – за своїм технічним і кадровим потенціалом посідає провідне місце в системі магістралей України. Багато років поспіль Південна магістраль здійснює транспортне обслуговування понад 1000 промислових і більше 2000 комерційних підприємств, а також населення 7 областей України. Безперебійну роботу підприємства забезпечує 32-тисячний колектив залізничників.

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4970
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.